×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

maxaki petad ur Lemondogs – pita in? *

1
Trots en fenomenal uppvisning på sin jungrufärd i Västerås har det nyrenoverade Lemondogs valt att finjustera ytterligare genom att byta ut Andreas "maxaki" Andersson.
När Lemondogs tidigare i maj plockade in Marcus "Delpan" Larsson, Jerry "xelos" Råberg och Andreas "maxaki" Andersson var det många som såg fram emot deras vistelse till Svecup Västerås, där man skulle ställas mot världsmästarna i NiP Gaming i första omgången.

Lemondogs under helgens möte med NiP.

Inne i "Skrapan" och i mötet md NiP lyckades man knipa semifinalens första karta på övertid, något som inget svenskt lag lyckats med på LAN sedan CS:GO lanserades. Vinsten följdes dock av två förluster, varav en väldigt jämn sådan. Trots denna bragd verkar nu Lemondogs ha valt att göra sig av med Andersson.

– Jag spelar inte, jag blev sparkad, skriver Andersson i en kommentar på HLTV.org och svarar att det var hans bristande rutin som låg bakom det hela.

Andersson har även lämnat Lemondogs lag på ESEA, där man samtidigt plockat in Delpans före detta MYM- och fnatic-lagkamrat Faruk "pita" Pita. Om rekryteringen berör något mer permanent än ESEA Intermediate återstår att se.
Lemondogs på ESEA
Isak "cype" Rydman
Simon "twist" Eliasson
Jerry "xelos" Råberg
Marcus "Delpan" Larsson
Simon "downie" Storm
Faruk "pita" Pita
I och med detta kan vi konstatera att Andersson inte spelar kvällens ESEA Intermediate-möte med dignitas. Det verkar dock inte som att Pita kommer spela matchen heller då han inte betalt avgiften som krävs. Använder man sig av uteslutningsmetoden blir det Simon "downie" Storm som hoppar in.

* Uppdatering:
Trots att alla vägar ledde till att Pita skulle vara den nya testspelaren tycks Lemondogs ha dementerat uppgifterna och påstår att laget inte kommer att ta in den före detta fnatic-profilen. Man kommer dock att spela helgens DreamHack-kval på Inferno Online med en inhoppare, vem det blir återstår att se.

56 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 56 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..