×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Lemondogs rör om – plockar in Delpan m.fl.

1
Lemondogs har förnyat sin femma, och vi ser xelos, maxAki och även Marcus "Delpan" Larsson kliva in.
Efter misslyckandet på NLAN i Norrköping klev både Anton "waver" Wiberg och Christian "Spitfire" Schiölde åt sidan för olika framtider. Sedan dess har Lemondogs varit nere på tre man, men nu har man offentliggjort den nya laguppställningen.

Kan Delpan utmana sina forna lagkamrater, som nu spelar i NiP?

Även Patrik "Zajp" Knutsen har lämnat laget med oklar framtid, och in kommer WRTT-bekante Jerry "xelos" Råberg och även den tidigare hGh-aktuelle Andreas "maxAki" Andersson. Ovanpå detta har även den före detta fnatic- och SK-stjärnan Marcus "Delpan" Larsson blivit tilldelad en prövoperiod inför bland annat DreamHack Summer.
Lemondogs
Isak "cype" Rydman
Simon "twist" Eliasson
Jerry "xelos" Råberg
Andreas "maxAki" Andersson
Marcus "Delpan" Larsson (testspelare)
Exakt när vi får se det nya laget premiärspela är oklart. Det kan bli så att de åker som "knallpulver" till Svecup Västerås, då både cype och twist var med och kvalade in med det laget. Om inte verkar det i alla fall som att laget siktar på DreamHack Summer 2013.

75 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 75 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..