×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

zet gör comeback – i dateam-satsning

1
Under sommaren i fjol valde de framgångsrika DreamHack-vinnarna och IEM Dubai-tvåorna MYM att lägga ner. En av lagets spelare var den före detta SK- och NiP-stjärnan Marcus "zet" Sundström som utöver ett litet EPS-inhopp med Begrip har varit borta från scenen sedan nedläggningen – fram till inatt.
Laget han ansluter till är mest känt som dateam, men föredrar numer att gå under det temporära namnet "#players". Med sig i laget har han sin gamla SSV Lehnitz-kamrat Snajdan som är tillbaka efter att ha spelat för Lions under DreamHack. Även den före detta SK- och CheckSix-spelaren striker, som zet spelade med i icsu för ett par år sedan, finns kvar i laguppställningen som ser ut som följer.
#players
Snajdan
striker
dalito
rape
zet
#players-spelaren rape har informerat Fragbite att laget inte har några evenemang inbokade utan kommer att fokusera helt på att spela ihop sig ordentligt och ha väldigt kul tillsammans.

331 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 331 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..