×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zet gör comeback – i dateam-satsning

1
Under sommaren i fjol valde de framgångsrika DreamHack-vinnarna och IEM Dubai-tvåorna MYM att lägga ner. En av lagets spelare var den före detta SK- och NiP-stjärnan Marcus "zet" Sundström som utöver ett litet EPS-inhopp med Begrip har varit borta från scenen sedan nedläggningen – fram till inatt.
Laget han ansluter till är mest känt som dateam, men föredrar numer att gå under det temporära namnet "#players". Med sig i laget har han sin gamla SSV Lehnitz-kamrat Snajdan som är tillbaka efter att ha spelat för Lions under DreamHack. Även den före detta SK- och CheckSix-spelaren striker, som zet spelade med i icsu för ett par år sedan, finns kvar i laguppställningen som ser ut som följer.
#players
Snajdan
striker
dalito
rape
zet
#players-spelaren rape har informerat Fragbite att laget inte har några evenemang inbokade utan kommer att fokusera helt på att spela ihop sig ordentligt och ha väldigt kul tillsammans.

331 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 331 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..