×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rykte: MYM lägger ner – Delpan till fnatic

1
Ett hett rykte susar runt på internet om att Extreme Masters Dubai-tvåan och Dreamhack Winter 2009-vinnarna MeetYourMakers har slutat gaspa efter luft. Efter att ha bytt ut spelare till höger och vänster lyckades de landa en topp tre-placering på Dreamhack Summer 2010, men trots bronsplatsen väljer man att lägga ner.
Klanlösa spelare
Delpan
zet
moddii
pita
BARBARR I samband med MYM-snackisen har även fnatic kommit på tal. Jättarna som till synes har underpresterat under sina två senaste evenemang skall enligt rykten göra sig av med en spelare. I slutet av förra året fick Björn "threat" Pers möjligheten att fylla platsen Gux lämnade, och har, i alla fall om man får tro HLTV.orgs spelarstatistik, misslyckats. Under majoriteten av sina evenemang med fnatic har han legat långt ner på alla dessa listor, och laget verkar nu ha insett att ett spelarbyte är näst intill oundvikligt när de ber sniperstjärnan Delpan att kliva in.

Delpan syntes senast under Dreamhack Summer 2010 där han, utöver sina tre turneringar med MYM, spelade för det svenska landslaget i en ENC-match mot Polen tillsammans med Gux, f0rest, cArn och GeT_RiGhT.


Än en gång vill vi påpeka att denna nyhet är baserad på rykten.

228 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 228 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..