×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rwa gör comeback – tar strikers plats i Blank

1
"Vi får se vad som händer helt enkelt". Så kommenterade Rwa sin framtida gamingkarriär när han förra året tillsammans med threat lämnade EYE. Nu, för lite mer än ett år senare, blir det klart att Rwa comeback i den före detta lagkamraten nikos lag Blank.

Stiger ut ur Blank-femman gör före detta SK-spelaren striker. En anledning från spelarna eller managern Kronquist har dock inte getts. Comebacken innebär med all förmodan att Rwa, som mer eller mindre är känd för sina skickligheter med AWP, tar över Snajdans plats som AWP-skytt i laget. Rwa har förutom EYE tidigare spelat i divine, Speed-Link (svenska mTw) samt gjort inhopp i spiXel.

Spelar för Blank nu gör alltså:
Snajdan
niko
gux
face
Rwa
Redan under gårdagens EPS-matcher spelade Blank med Rwa i lineupen. Efter en förlust i Loser Bracket mot hippopotamus åkte man dock ut ur turneringen och missade chansen att kvala in till ligan.

191 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 191 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..