×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

EYE två man kort – Rwa och threat lämnar

1
Svenska EYEBALLERS som återuppstod med ett nytt lag för ett par veckor sen, och som vi senast såg på danska SLAP, meddelar idag att både Rwa och threat lämnar laget. Anledningen ska ha varit att man överlag har presterat dåligt och att man behöver nytt blod.
– Vi har pratat om nu efter slap att vi måste göra ändringar, alla var överens om det i laget, för vi har varit för dåliga helt enkelt. När vi snackade om det idag så sa jag att jag eller björn borde lämna, för det är överflöd med 2 ingame leaders, och vi behöver någon som kan fakka ur lite
men det blev till slut att båda vi fick lämna, dom ville prova med lite nytt blod, säger Rwa i en kommentar till Rakaka. EYEs uppställning ser nu ut så här:
get
niko
JAEGARN
Vilka spelare som EYE kommer att rekrytera är oklart, men det kommer antagligen ske snabbt då man är uppskrivna för det danska KODE5-kvalet som börjar redan på fredag.

Över på Rakaka har man också fått tag på spelarna i en mini-intervju. Den kan hittas här.

225 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 225 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..