×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Galahat lämnar SoA och CS – SoA nere på två

1
För drygt två veckor sedan meddelades det att de tre spelare som blev kvar i Asylum sedan NoA rekryterat hpx och zonic samt Drally lämnat laget skulle starta upp mycket anrika Spirit of Amiga. Vid det laget var man mycket optimistiska och nämnde att man var i samtal med flera företag om sponsring.
Idag är läget inte lika hoppingivande. Så sent som igår förlorade SoA mot Mousesports i finalen i Clanbase EuroCup med 0-2 (14-16, 8-16). Idag kom ett andra, och något tyngre, slag: Galahat lämnar laget och lägger helt ner Counter-strike-spelandet.

Detta lämnar SoA med endast följande två spelare:
Bloddy
mJe
Lagets manager, Sui, kommenterar Galahats avhopp med att det är en tung förlust, och att man kommer att behöva ändra om bland framtidsplanerna. För framtiden verkar det dock inte vara någon fara på täppan då man enligt Sui talat med ett flertal spelare. Det slutgiltiga beslutet om vilka spelare som kommer att fylla de tre tomma stolarna bredvid Bloddy och mJe tas av just dessa och kommer att offentliggöras om 7-10 dagar.

Imorgon ska SoA möta fnatic i en match som bestämmer vilket lag som får åka till New York för att delta i LAN-finalerna där de två bästa lagen från EuroCup möter de två bästa lagen från AmeriCup. Någon information om vilken laguppställning SoA kommer att använda kunde vi dessvärre inte lirka ur dansken, men värt att nämna är att SoA spelade med både hpx och zonic i gårdagens förlustmatch mot Mousesports.
fnatic vs. SoA
Tid: Tisdag 21:00
Banor: Okänt
HLTV: Se vänsterspalten närmare matchstart
Matchbot: #eurocup.cs

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..