×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Clanbase

Mousesports första lag till LAN-finalerna i Eurocup

1
Mousesports blev igår första lag som blev klart för LAN-finalerna i Clanbase Eurocup. Danska SoA (f.d. Asylum) stod för motståndet i winner bracket-finalen.
Danskarna var bra med på Cobble som slutade med jämna 16-14 till tyskarna (trots en stor ledning i den första halvleken med 13-2 efter att ha försvarat).

På Train fick tyskarna återigen börja som försvarare och kunde rycka till ett stort försprång. I halvtid ledde de med 12-3 och i den andra halvleken kunde de ganska snabbt ta de fyra rundor som de behövde för vinst.
Mousesports vs. SoA – 2-0 (16-14, 16-8)
Vilket lag som blir det andra laget från Eurocup till LAN-finalerna kommer att avgöras imorgon då svenska fnatic tar sig an SoA. Båda lagen har förlorat mot Mousesports i slutspelet. På spel står en resa till New York där det hålls gemensamma LAN-finaler för Eurocup och Americup.
fnatic vs. SoA
Tid: Tisdag 21:00
Banor: Okänt
HLTV: Se vänsterspalten närmare matchstart
Matchbot: #eurocup.cs
Källa för resultat: Mousesports

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..