×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förhandstitt

Förhandstitt av Starladder Berlin Major — The Returning Challengers

1
Starladder Berlin Major startar nu på fredag, 23 augusti, i vår andra förhandstitt tar vi en titt på de lagen som är i kategorin "The Returning Challengers". Endast fem lag är med i denna i denna kategori, här tar vi en titt på alla.
På fredag, 23 augusti, är det äntligen dags för Starladder Berlin Major. 16 lag börjar turneringen i New Challengers Stage. Fem av dessa är direktinbjudna från den föregående majorn och de resterande elva har kvalat in via sina respektive minors. Lagen som kommer från sina respektive minors har vi redan tagit en titt på i vår första förhandstitt. Vi tar i denna artikel en titt på de fem lagen som har titeln "Returning Challengers".

The Returning Challengers

G2 Esports


Fransk CS är tillbaka med stormsteg, Team Vitality är rankade som världens näst bästa lag och på senaste tiden har även detta lag, G2 Esports, presterat oerhört bra. Bara under sommarmånaderna har de placerat sig på andraplats i både GG.Bet Cologne Invitational och ESL Pro League Season 9 Finals. Förutom detta så lyckades de även vinna Good Game League 2019. Deras senaste LAN-turnering, Intel Extreme Masters, gick dock inte lika bra. De åkte ut i gruppen efter två förluster mot Team Liquid och Made in Brazil, ett lag de vann mot tidigare i turneringen.

Det franska laget har dock visat sig starka över året och är en riktigt spännande kandidat för hela majorn. De kommer i första matchen att ställas mot kinesiska Tyloo. Detta är en match som fransmännen borde plocka hem. De är utan tvekan ett av lagen som är favorittippade att ta sig vidare från New Challengers Stage till New Legends Stage.

Complexity Gaming

Bildkälla: Adele Sznajder/Dreamhack
Bildkälla: Adele Sznajder/Dreamhack

Det nordamerikanska laget hade en otrolig resa under Faceit London Major 2018 där de lyckades ta sig hela vägen till sig hela vägen till kvartsfinal. Efter det tappade laget lite och har gjort ett antal olika förändringar till laget. Det senaste tillskottet är den unga talangen Owen "oBo" Schlatter, som är den yngsta spelaren i CS:GO-major någonsin. Hans första LAN-turnering med laget, ECS säsong 7-finalerna, så åkte de ut i gruppen efter två förluster mot de eventuella vinnarna, Vitality.

Complexity är ett av de mest spännande lagen i, åtminstone denna delen, av majorn. De har nu haft tid att att träna med oBo och Rory "dephh" Jackson som IGL. De ställs i första matchen mot Avangar, något som kan bli en av de bästa öppningsmatcherna i hela New Challengers Stage. Om laget tar sig vidare till New Legends Stage är svårt att säga, det är nog 50/50 på om de tar sig vidare eller inte.

Hellraisers


Hellraisers har under 2019 gjort många förändringar till sitt lag. Det började i mars med att de tappade Özgür "woxic" Eker till Mousesports. De plockade då upp Tomáš "oskar" Šťastný och månaden efter plockade de även upp Christian "loWel" Garcia Antoran och Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas medan de släppte Bence "DeadFox" Böröcz och Abay "HObbit" Khassenov. De har under tiden med detta laget spelat fem LAN-turneringar men har inte lyckats ta sig till slutspel i en enda av dem.

De kommer nu att ställast mot ett av 2019 års mest spännande lag, Furia Esports, i öppningsmatchen. Detta kan mycket väl bli en av de bästa öppningsmatcherna i majorn. Ska man dock titta på den senaste tiden resultat så är det Furia som är favorittippade i just den matchen. Hellraisers är dock ett lag mycket mycket unga spelare som har mycket skill samt en stark ledare i form av Kirill "ANGE1" Karasiow. Detta är utan tvekan ett lag som kan överraska under majorn.

Avangar


Det kazakstanska laget Avangar är ett lag som under en lång period varit och nosat på toppen. De plockade nyligen in den kanske kändaste spelaren från Kazakstan, Dauren "AdreN" Kystaubayev. Inte långt innan plockade de även in Sanjar "SANJI" Kuliev. De har med hela detta laget endast lyckats spela en LAN-match, EMF CS:GO World Invitational 2019 mot Furia Esports. En match de förlorade med 3-1. Förutom detta har de endast spelat online-kval och turneringar som inte har gått allt för bra.

Innan de gjorde förändringar till laget lyckades de vinna både DreamHack Open Rio de Janeiro 2019 och WePlay! Forge of Masters Season 1. De har dock nu haft tid att träna tillsammans med sina nytillskott och går ut med bättre förutsättningar. De möter Complexity i första omgången. Detta har, som nämns ovan, potential att bli en av de bästa öppningsmatcherna i turneringen. Avangar är ett lag som under den senaste tiden inte presterat allt för bra. De är dock fortfarande ett lag som har stor chans att överraska många lag.

Mousesports


Ett lag som egentligen inte ska vara på denna listan är Mousesports. De behövde faktiskt ta sig igenom den europeiska minorn. Det blev dock Vitality som skrevs om i den första förhandstitten. Därför skriver vi helt enkelt om det spännande europeiska laget i denna artikel. Sedan laget omformades under mars tidigare i år har de lyckats vinna DreamHack Open Tours 2019 samt ta sig till semifinal av ESL Pro League Season 9 Finals. Det var också de som vann den europeiska minorn.

Detta är ett lag som de flesta tror kommer att ta sig till New Legends Stage. Det är också ett lag som borde göra detta. Förutom att de har kanske 2018 års mest spännande spelare i Özgür "woxic" Eker har de också lyckats få ihop ett stabilt med roller som komplementerar varandra bra. De ställs i öppningsmatchen mot det ryska laget Forze, en match de verkligen borde vinna.

86 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 86 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..