×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Artikel

TBT: När Ninjas in Pyjamas var "Kungar av Counter-Strike"

1
Ninjas in Pyjamas har haft dedikerade program i tv, inte bara en utan två gånger. En gång under 1.6-tiden och en under Counter-Strike: Global Offensive-tiden. Detta tar vi denna torsdag en återblick på.
Ett av de mest framgångsrika namnen inom esportens historia är Ninjas in Pyjamas. De flesta sammankopplar nog NiP och Counter-Strike även om man inte är helt säker på vad något av det är. Ninjornas kändisskap utanför esporten beror nog mycket på att de har haft dedikerade tv-program om sig i tv. Första gången var år 2007 när TV4 följde med det dåvarande laget med spelare som Emil "HeatoN" Christensen, Dennis "walle" Wallenberg och Abdisamad "SpawN" Mohamed. Detta programmet gick under namnet "Kungar av Counter-Strike".

Andra gången var lite närmare i tiden. Vi hade gått från Counter-Strike 1.6 till Counter-Strike: Global Offensive, från 2007 till 2013 och NiP var bäst i världen. Istället för HeatoN och SpawN så var det, som än idag, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg som stod vid rodret. I denna serie från TV6 fick vi följa med Ninjorna i 10 avsnitt på sin väg mot CS:GOs första majorturnering under Dreamhack Winter.

Kungar av Counter-Strike

NiP på Viafree (kräver inloggning)

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..