×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Artikel

Fem mods som gör CS:GO lite roligare

2
Blir du någonsin trött på Counter-Strike: Global Offensive? Men du kanske inte har råd, eller ens lust, att skaffa ett nytt spel? Vi har samlat några av våra favoritmods som kommer att göra CS:GO lite roligare.
Counter-Strike: Global Offensive är roligt att spela med vänner, men också ensam. Men vad sägs om att göra spelet aningen roligare med hjälp av lite mods? I väntan på Faceit och Esportal kan du och dina vänner prova på något av följande spellägen, kanske ni lämnar vanliga CS:GO helt och hållet?

KFC Job Simulator


Har du alltid drömt om att arbeta på en av världens populäraste snabbmatsresturanger? Då borde du testa KFC Job Simulator i CS:GO. Det nedladdningsbara spelläget låter dig ta rollen som en arbetare på KFC där du tar kunders order och förbereder dem.

Skapa allt från kycklingburgare till friterad kyckling och häll upp läsk till dina kunder. Inte nog med det så finns det chansen att uppleva spelläget tillsammans med dina vänner. Varför inte se vem som är snabbast på att leverera order efter order?

Where is Waldo?


Anser du dig bra på att hitta saker? Kanske du är expert på att hitta din bortsprungna vän inne på Elmia på Dreamhack i Jönköping? Sätt dina färdigheter på prov i detta spelläge som går ut på att man ska finna en person i ett folkhav.

När du kommer in på kartan kommer du att ställas framför en bild, här ska du hitta Waldo. Hittat honom? Skjut! Om du hittat honom kommer du då att teleporteras tillbaka till rummet där du väljer vilken level du vill spela, om du lyckas hitta honom i alla rum kommer ett extra rum att öppnas upp. Spela själv, eller med vänner.

Tetris


Det är som Tetris. Fast i CS:GO. Spelläget innehåller en box där du bygger samman nedstigande bitar för att samla poäng. Boxen innehåller även en poängräknare, "nästa del" samt kontroller som låter dig vända på bitarna för att få dem att passa i bygget.

Cobblestone Golf


Vem är egentligen bäst på golf i kompisgänget? Dags att visa var skåpet ska stå genom att mäta era färdigheter i både golf och CS:GO. Vitsen med detta spelläge är att alla har varsin fejkad rökgranat som de ska kasta. När varje spelare har kastat sin granat kan man flytta sig för att sedan få tillbaka granaten för ännu ett kast.

När någon lyckats träffa i den specialdesignade soptunnan, den är markerad med en enorm flagga, avslutas rundan och poäng delas ut till spelaren men också laget denna tillhör. Man kan vara upp till tio spelare och det finns fyra olika "hål" att sätta.

CHIKKEN


Detta spelläge gör CS:GO till ett fightingspel, inspirerat av Tekken. Chikken ligger just nu i beta-test, men skaparen väntas lägga till flera nya saker. Bland annat väntas karaktärer med olika färdigheter att läggas till liksom combos samt fler bakgrunder att välja bland.

Men vad är Chikken? Det är som sagt ett fightingspel där båda spelarna tar rollen som kycklingar som slåss mot varandra. Observera att key-bindsen skriver över dina vanliga binds, så se till att spara dessa innan installation.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..