×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Artikel

Ronaldo, 18, tatuerade in Olofmeister-hyllningen: "För mig är han en komplett spelare"

6
Hur hyllar man sin favoritspelare på bästa sätt? Enligt 18-åriga Ronaldo Basílio är svaret enkelt: Med en tatuering förstås!
Vissa väljer att hänga upp posters på väggen, byta bakgrundsbild på datorn eller uppdatera sin headerbild på Facebook för att hylla sina favoritidoler. Andra väljer att föreviga dem på sin kropp. En av dem är 18-åriga Ronaldo Basílio från den brasilianska staden Pacatuba som länge hade funderat på en tatuering baserat på hans kärlek till CS:GO. Valet föll på graffiti-hyllningen av Olof "olofmeister" Kajbjer som återfinns i spelet.

- Alltså, bakgrundshistorian är ganska enkel egentligen. Jag har en stor passion för att spela Counter-Strike: Global Offensive. Sen kom idén upp att göra något som kan relateras till spelet. Eftersom att det var min första tatuering ville jag göra något speciellt och då blev det ingen mindre än olofmeister, för att han om någon är speciell. Tanken är att fylla ut det med graffiti-hyllningarna dedikerade till coldzera från SK och s1mple från Na`Vi också, berättar Basílio för Fragbite när vi når honom.

Motivet Basílio valde kommer ursprungligen från en graffiti-hyllning på kartan Overpass och syftar till olofmeisters heroiska insats i matchen mellan Fnatic och Team Dignitas under semifinalen av ESL One Cologne 2014 där han får en molotov kastad på sig men väljer att stå kvar i elden och hoppas på det bästa medan han defusear bomben, vilket han också lyckas med i sista sekund.


Just olofmeister verkar vara en stor inspiration och idol för Basílio som menar på att han är en komplett spelare på alla sätt. Hans kärlek till Fnatic är också stor:

— Genom att bli ett fan av Fnatic blev jag även ett fan av olofmeister. Jag gillar dem alla, JW, flusha, KRiMZ, dennis, ja till och med pronax fast han idag spelar i Godsent. Men Olof är min favorit, han är en komplett spelare. Jag supportar laget som om det vore Brasilien i en VM-final, säger Basílio till Fragbite.

Ronaldo Basílio med sin nyläkta Olofmeister-tatuering
Ronaldo Basílio med sin nyläkta Olofmeister-tatuering

CS:GO-stjärnan själv såg bilden på tatueringen som började i form av en Tweet och blev minst sagt glad:

"Broooooo! You are crazy! :D <3", löd hans svar till 18-åringen.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..