×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Streamerns egna skins tas bort från spelet efter HBTQ-kommentaren

1
Kommentaren gjorde att Call of Duty tog bort hans skins.
I slutet av maj fick den populära streamern Nicholas "NICKMERCS" Kolcheff ett eget skin-bundle i Call of Duty. Han är en av få kreatörer som fått detta men nu har de blivit borttagna. Detta efter kommentarer han gjort om HBTQ-rörelsen tidigare i veckan, mitt under juni som i stora delar av världen är en månad för pride.

Kommentaren som NICKMERCS sa var till ett svar där anti HBTQ-protestanter attackerade HBTQ-protestanter utanför ett skolmöte i Kalifornien. Mötet var till för att skolområden officiellt skulle anse juni som pridemånad. "De borde lämna barnen ifred. Det är det riktiga problemet", skrev NICKMERCS på Twitter.

I en stream efter så valde att han att försvara sin egna Tweet. Han säger där att det inte var en anti gay-Tweet utan att han inte tycker att det lärare eller skolor att prata om dessa ämnen. Han menar istället att detta är till för föräldrarna att ta med sina barn.




Artikelbild: NICKMERCS via Twitch, Activision Blizzard

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..