×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Call of Duty-proffs betedde sig som ett rövhål på LAN — fansen kräver bestraffning

1
19-åringen får kritik efter Minnesota Open.
Call of Duty-proffset Thomas "Scrappy" Ernst har nyligen fått uppmärksamhet i communityt efter att han uppfört sig oproffesionellt på LAN. 19-åringen spelar för Toronto Ultras nordamerikanska akademilag.

På Twitter har det lagts upp en video på Scrappys beteende under Minnesota Open. I klippet ses han skrika på sina motståndare, och kallar dem för diverse fula ord.


Personerna runtomkring reagerar på främst två olika sätt: Antingen skrattar de med Scrappy eller så blir de irriterade på hans beteende. Även reaktionerna utifrån är delade, då många hävdar att ett sånt uppförande inte hör hemma i den professionella esportsscenen, medan andra menar att det är bara normalt skitsnack inom gaming.

Främst verkar det som att fansen vill att Scrappy ska stå till svars för hur han betedde sig, då han uppförde sig som ett rövhål på sin arbetsplats mot sina kollegor.

Artikelbild: Twitter/Scrappy

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..