×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Peter Stormare kan bli spelbar karaktär i Call of Duty

1
The Replacer har varit en del av många reklamfilmer och dylikt för Call of Duty Black Ops-serien. Karaktären som är spelad av svenska Peter Stormare kan nu komma att bli en spelbar karaktär i spelets Battle Royale-läge, Blackout.
Peter Stormare är kanske mest känd för sina skådespelarinsatser i filmer så som Fargo, Armageddon och Jurassic Park. Han har dock skådespelat i ett gäng reklamfilmer för spelserien Call of Duty Black Ops. Redan 2012 så spelade han rollen som "The Replacer" för Black Ops 2.

The Replacer är en karaktär som tar över människors vardagliga sysslor såsom arbeten så de kan vara hemma och spela Call of Duty. Vissa Playstation-spelare har nu sett karaktären på huvudmenyn av spelet. De andra karaktärerna man kan se i huvudmenyn går alla att spela. Det har ny ryktats om att Stormares karaktär kommer att bli den nya karaktären till spelets Battle Royale-läge, Blackout.

Bild från huvudmenyn med Peter Stormare
Bild från huvudmenyn med Peter Stormare
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..