×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat innehåll

ROAD TO PRO: De kallar mig Jaegarn (avsnitt 1)

2
Följ med Sveriges förbundskapten Fredrik ”Jaegarn” Kempf som visar vägen från ”Noob till Pro” och vad som krävs för att bli en bättre och mer komplett e-sportare.
Videon presenteras i samarbete med Svenska E-sportförbundet och Logitech G.
Jaegarn träffar intressanta e-sportprofiler och diskuterar allt från taktik och strategier, hälsa och välmående, fysisk och mental träning, teknik och utrustning till hur det är att vara e-sportförälder. Vi får också följa med bakom kulisserna när han tar ut Juniorlandslaget i CS:GO och coachar under Finnkampen.

Programserien kommer att bestå av fyra avsnitt:
  • Avsnitt ett 31/10: De kallar mig Jaegarn. Introduktion till vem Fredrik är och hans 20 år inom svensk e-sport.
  • Avsnitt två 14/11: Jaegarn coachar zonträning och guidar hur du hittar rätt gaming gear.
  • Avsnitt tre 28/11: Jaegarn coachar på Finnkampen och hur pratar man med föräldrar om e-sport.
  • Avsnitt fyra 12/12: Jaegarn tar ut juniorlandslaget och coachar damlandslaget i e-sport.

”Jag har varit verksam inom svensk e-sport i över tjugo år. Jag brinner för sporten och ser det som mitt kall att göra allt jag kan för att den ska utvecklas på bästa sätt. Jag jobbar dagligen med coaching i flera olika sporter. Det är någonting jag upplever saknas på e-sport scenen i Sverige idag. I serien Road To Pro delar jag med mig av mina bästa tips och erfarenheter tillsammans med några av Sveriges största e-sportprofiler. Tillsammans vill vi ge dig verktygen att utveckla ditt spelande och ge dig en bättre insikt om vad som krävs för att lyckas inom e-sporten idag” säger Fredrik ”Jaegarn” Kempf, förbundskapten för svenska landslaget.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..