×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dr Disrespect släpper ny låt – fansen kräver albumsläpp snart

1
Dr Disrespect flörtar med ny synthwave-låt under livesändning.
Streaming-ikonen Dr Disrespect gav sin chatt en teaser av en osläppt synthwave-låt under en livesändning. Nu kan inte fansen bärga sig för dess release.

Under en av veckans livesändningar hintade Doc till att en ny låt är i produktion tillsammans med artisten J+1 som sedan tidigare gjort låtar tillsammans med gaming-stjärnan.


- Jag vet inte om ni vill höra en bit av den, den är inte färdig. Det är mer grunden av det, jag är säker på att J+1 är okej med att jag spelar en snutt för er såhär tidigt, säger Doc innan han sätter igång den nya låten.

Som väntat var chattens reaktion enormt positiv där ett flertal användare i princip bad om sångens release så snart som möjligt.

I skrivande stund är det oklart när nästa släpp av Doc och J+1:s musik släpps, men det kommer minst sagt bli episkt i sann Champions Club-anda.

Artikelbild: DrDisrespect/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..