×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Streamer hotade med skjutning mot Twitch — fick avstängningen upphävd

1
Legendariska speedrunner Narcissa Wright undviker en permaban trots hot om självmord och skjutning mot Twitch-högkvarteret.
Narcissa Wright, tidigare Cosmo Wright, legendarisk speedrunner och Twitch-profil har blivit meddelad av plattformen att hennes permaban upphävs trots hot om självmord, skjutningar och ett flertal överträdelser på plattformen.

Efter en livesändning i mars råkade streamern visa otillåtet NSFW-content på sin sändning vilket vanligtvis resulterar i en avstäning mellan ett dygn och tre dagar. Dock tog den kontroversiella profilen till Twitter med grova hot efter avstängningen.


Profilen har sedan tidigare kantats av kontroverser i sina uttalanden och sändningar som väckt oro bland hennes tittare och gemenskapen. Efter att en kvinna skjutit mot Youtubes högkvarter under 2018 för att hennes video blivit censurerad tas dessa hot vanligtvis väldigt allvarligt.

Trots detta har Twitch bestämt sig för att backa i Narcissas avstängning och meddelade profilen i slutet av mars. Avstängningen gick från förmodat permanent till under en månad som väcker frågetecken i Twitch-gemenskapen och möjligtvis hos personalen på plattformen.

Nyckeln till den hävda permanenta avstängningen ska enligt beslutet från Twitch ha varit Narcissas ånger i vädjandet under överklagan.

Narcissa kan väntas vara tillbaka på Twitch den 13:e april i enlighet med meddelandet från Twitch.

Artikelbild: Narcissa Wright/Youtube
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..