×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninjas kommentarer om Twitch-flykten — hälsosamt för kreatörer

0
Streamern Ninja anser att det är bra att DrLupo och TimTheTatman flyttar från Twitch till Youtube
Ett flertal Twitch-streamers flyttade nyligen till Youtube Gaming där bland andra DrLupo och TimTheTatMan är två av de med hög kaliber som lämnat plattformen.

Streamer-ikonen Tyler "Ninja" Blevins uttalade sig nyligen om Twitch-flytten för DrLupo och TimTheTatMan och säger att det är hälsosamt för att kunna ha mer spelrum i framtida kontrakt med Amazon som äger Twitch.

Han spekulerar även att det var många förhandlingar mellan mellan de två plattformarna där Twitch inte varit den mest mottagliga parten i lukrativa avtal för sina kreatörer och att Youtube helt enkelt erbjöd det Twitch inte kunde.

Möjligheterna för förbättrade samt förnyade kontrakt för Twitch-streamers anser Ninja nu är en större möjlighet för att säkerställa att inte fler lämnar Twitch för plattformar som Youtube.

Artikelbild: Ninja/Twitter.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..