×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Ninjas kommentarer om Twitch-flykten — hälsosamt för kreatörer

0
Streamern Ninja anser att det är bra att DrLupo och TimTheTatman flyttar från Twitch till Youtube
Ett flertal Twitch-streamers flyttade nyligen till Youtube Gaming där bland andra DrLupo och TimTheTatMan är två av de med hög kaliber som lämnat plattformen.

Streamer-ikonen Tyler "Ninja" Blevins uttalade sig nyligen om Twitch-flytten för DrLupo och TimTheTatMan och säger att det är hälsosamt för att kunna ha mer spelrum i framtida kontrakt med Amazon som äger Twitch.

Han spekulerar även att det var många förhandlingar mellan mellan de två plattformarna där Twitch inte varit den mest mottagliga parten i lukrativa avtal för sina kreatörer och att Youtube helt enkelt erbjöd det Twitch inte kunde.

Möjligheterna för förbättrade samt förnyade kontrakt för Twitch-streamers anser Ninja nu är en större möjlighet för att säkerställa att inte fler lämnar Twitch för plattformar som Youtube.

Artikelbild: Ninja/Twitter.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..