×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

LISTA: 4 gånger Esporten visade hur fin den faktiskt kan vara

1
Esporten har ofta visat hur fin den är. Detta är något som är viktigt att komma ihåg. Därför har vi, tillsammans med Trocadero, tagit fram några av de finaste ögonblicken i esportens värld.
Artikeln presenteras i samarbete med Trocadero

Esportvärlden kan ibland vara tuff. Med matchmaking med helt olika människor som ibland kan vara arga så kan man ibland bli demoraliserad. Det är ofta som media lyfter de dåliga sidorna av vår älskade sport och därför är det viktigt att de andra delarna också visas upp. Därför har vi, tillsammans med Trocadero, tagit fram denna artikel där vi kommer ihåg några av de gånger där vi visar hur fin esporten faktiskt kan vara.

Svensk cancersjuk kille fick besöka LCS-studion

Året var 2013 och League of Legends hade precis exploderat på riktigt. I och med detta hade Riot Games dragit igång LCS. Ligan som var i sin begynnelse fick då en väldigt speciell gäst. Den då 16 år gamla svensken Martin Berg hade lagt ut en tråd på Reddit där han beskrev att han fått en önskan av Min Stora Dag. Detta såg det före detta LCS-proffset Mitch "Krepo" Voorspoels och började planera en träff. Denna kan ni se i videon här nedanför.

zaitr0s överraskar Karan

Linus "zaitr0s" Andersson är en otroligt populär streamer och youtuber. Över åren har han setts spela spel som Counter-Strike och Fortnite. Detta har lett till att han har fått väldigt många fans. En av dessa är Karan som lider av leukemi. Under förra året valde därför zaitr0s, tillsammans med Barncancerfonden, att överraska Karan. Med sig hade han gamingprylar och spelade även med Karan som inte kunde tro sina ögon.

CS-profilernas uppmärksammande av Movember

Movember, eller No Shave November som det också är känt för, är en välgörenhet som varje år uppmärksammar mäns hälsa. Det är fokus på testikel- och prostatacancer men även mäns psykiska hälsa. Detta är något som det pratas alldeles för lite om. Men några som varit med och stöttat kampanjen är CS:GO-scenen. Redan 2016 startades CS:GO for Mental Health och då lyckades de samla ihop 25 000 dollar till ändamålet. Detta har fortsatt i många år och är något som verkligen visar att det finns good guys i esporten. Här under kan ni se vad de gjorde för att få ihop pengarna under 2016.

Hur flusha säkrade framtiden för brasilianska superlaget

Det är nästan svårt att tänka på CS:GO utan att på något sätt få med Gabriel "FalleN" Toledo och hans undersåtar i den brasilianska CS-scenen. Men i spelets begynnelse var detta inte fallet. Det var bara Europa och Nordamerika som var relevanta och Sydamerika sågs inte till alls. Men detta ändrades 2015 när KaBuM imponerade under MLG X-Games Aspen. Men det såg ut att bli en kort historia. Brassarna hade blivit inbjudna till årets första major, ESL One Katowice, i Polen.

Men det var pengarproblem för det brasilianska laget. Det hade helt enkelt inte råd att resa från USA till Polen. Då startades en insamling där svenska superstjärnan Robin "flusha" Rönnquist valde att donera sina vinstpengar från IOS Pantamera, cirka 1 400 dollar. Med hjälp av flusha och även ESEA samt hela communityn så lyckades de samla ihop 9 000 dollar och resten är historia.

Gabriel "FalleN" Toledo m.fl tackade flusha som gjorde det möjligt för brassarna att delta på sin första major.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..