×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Barncancerfonden arrangerar Stream of Hope — fyllt med svenska streamers

2
Barncancerfonden arrangerar under lördag, 15 februari, evenemanget Stream of Hope. En kampanj där de har som mål att samla in 200 000 kronor till forskning om barncancer. Bland de streamers som deltar hittar vi den stora profilen Linus "zaitr0s" Andersson och AnnieFuchsia.
Varje år drabbas cirka 300 barn av cancer i Sverige. Av dessa överlever över 80 procent men detta är inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn mellan åldrarna 1 och 14. Detta skriver Barncancerfonden på sin hemsida, den största finansiären för barcancerforskning i Sverige. Barncancerfonden har nu valt att arrangera eventen "Stream of Hope" där många av Sveriges största streamers deltar.

Målet är att under 24 timmar samla in 200 000 kronor till Barncancerfonden med hjälp av dessa streamers. Redan nu, dagen innan det sätter igång, har över 60 000 kronor samlats in. Bland de streamers som deltar hittar bland annat Linus "zaitr0s" Andersson, Sveriges största Fortnite-streamer. Han har tidigare setts arbeta med Barncancerfonden när han överraskade 13-årige Karan med nya gamingprylar samt spelade med honom.

Det är dock inte bara zaitr0s som är med. Över 40 svenska streamers kommer under helgen att delta för att försöka samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden. Bland dessa hittar vi AnnieFuchsia, Stamsite, Guthen, Kevzter och många fler. Den totala listan av streamers och alla information finns på Barncencersfondens hemsida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..