×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportarena och nytt internetcafé ska öppnas i Stockholm

1
Företaget Space har nu offentliggjort sina planer att öppna ett nytt internetcafé samt en esportarena vid Sergels torg i Stockholm. Arenan är planerad att ha plats för 650-800 personer medan själva internetcaféet kommer att ha 500 gamingdatorer.
Sju våningar, internetcafé med 500 datorer och en esportarena med 650-800 platser. Det kanske låter otroligt men det är planen som företaget Space har för Stockholm. Planen är att år 2021 öppna denna lokal vid precis i stadens centrum vid Sergels torg. Förutom är det även tänkt att ha musikstudios samt samarbetsutrymme i lokalen.

"Genom gaming bygger man starka globala nätverk, där man enas kring intresseområden snarare än att se till nationella eller kulturella olikheter. Space har som ambition att ge denna digitala generation en starkare samhörighet med samhället i stort - på sina villkor. Vi vill förlänga den digitala kulturen och relationerna till en samlingspunkt mitt i staden." Skriver Space:s medgrundare och VD Gustav Käll till Fragbite.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..