×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Shroud och FalleN bland finalisterna för Esports Awards 2019

1
Årets upplaga av den prestigefyllda galan Esports Awards kommer att gå av stapeln den 16 november från Esports Stadium Arlington. Eefje "Sjokz" Depoortere och Alex "Goldenboy" Mendez återvänder som värdar och flera av finalisterna har redan offentliggjorts.
Den fjärde upplagan av Esports Awards kommer att ta plats i Esports Stadium Arlington i Texas, USA, den 16 november. Tidigare har galan tagit plats i London, Storbritannien, och varit exklusiv för de som arbetar inom industrin. Detta år flyttas galan till USA, vilket gör att fler profiler lär vara på plats för prisutdelningen, och arrangörerna släpper dessutom biljetter för fans att ta del av evenemanget.

De första finalisterna har redan offentliggjorts liksom årets värdar. Precis som förra året kommer Eefje "Sjokz" Depoortere och Alex "Goldenboy" Mendez att leda såväl gäster som tittare genom kvällen. Bland de redan offentliggjorda kategorierna finnes årets streamer, årets cosplayer samt årets genomslag inom esportspeltitlar. Samtliga kategorier samt finalister finnes i spelaren ovan.

Fans kan redan nu rösta på de klara kategorierna och dess finalister via Esports Awards webbsida. Vissa kategorier är dock fortfarande öppna för communityn att nominera profiler, sajter och företag i. Bland kategorierna finns årets live-event, årets esportjournalist och årets professionella esportspelare. Se alla kategorier och nominera dina favoriter här.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..