×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Belle Delphine säljer sitt badvatten — men inte sitt urin

0
Modellen Mary-Belle "Belle Delphine" Kirschner har varit ett hett samtalsämne de senaste dagarna då hon börjat sälja sitt badvatten till "törstiga killar". Samtidigt sprids en fejkad sida där man uppges kunna köpa profilens urin för nästan 10 000 dollar.
I september 2018 blev den brittiska modellen Mary-Belle Kirschner världskänd under sitt alterego "Belle Delphine" efter att hon laddat upp en bild där hon gör ett så kallat "ahegao"-ansiktsuttryck. Hon har sedan dess blivit ett välkänt namn och förutom att bli en viral meme via en bild där hon sitter i ett kylskåp så har Felix "PewDiePie" Kjellberg uppmärksammat henne via sin Youtube-kanal.

Nu har modellen tagit ett nytt steg i sin kontroversiella karriär, hon har nämligen börjat sälja burkar innehållande hennes badvatten. Hon säljer dessa burkar med vatten som hon badat i till fans, eller som hon kallar dem för "töstiga killar", och affärerna verkar gå bra. Flera youtubers har redan publicerat videos där de använder sig av Belle Delphines badvatten, en valde till och med att använda vattnet i sin vape.

Den fejkade sidan säljer urinet under Belle Delphines namn.
Den fejkade sidan säljer en burk innehållande urin under Belle Delphines namn.

I samband med att Belle Delphine började försäljningen av sitt badvatten så skapades det en fejkad sida som uppger att de säljer modellens urin. Sidan är en näst intill perfekt kopia av profilens egna webbsida där man även kan se flera andra saker som hon har till försäljning på sin riktiga sida. Bilden som används av den fejkade sidan föreställer en burk, liknande den som modellen använt vid försäljningen av sitt badvatten, innehållande en vätska som efterliknar urin. Om det är urin eller inte är ännu oklart, men personen eller personerna bakom den fejkade sidan begär ungefär 10 000 dollar för urinen. De menar även att det endast finns en burk att köpa.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..