×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

DrDisrespect bannad från Twitch — IRL-streamade på toalett

2
Twitch har valt att banna Herschel "DrDisrespect" Beahms kanal efter att han vid ett flertal tillfällen under spelmässan E3 livesände från allmänna toaletter. Detta kan även ha ytterligare konsekvenser.
Herschel "DrDisrespect" Beahm har blivit bannad från Twitch som följd av en IRL-stream under spelmässan E3 i USA. Sändningen var streamerns första IRL-stream och han verkade uppriktigt bekväm med att streama utan att behöva spela något spel samt att han fick chansen att träffa fans samtidigt som han streamade. Under livesändningen bestämde sig DrDisrespect för att gå på en allmän toalett — och streama där inne.

Enligt Reddit-användare var det inte bara DrDisrespect och några andra vuxna män som använde pissoaren under livesändningen, utan även en minderårig, men faktumet att han streamade inne på toaletten tros vara orsaken till att Twitch valde att banna hans kanal. Värt att notera är att han besökte och streamade från ett flertal toaletter under sändningens gång.

Vanligtvis får en streamer en 24-timmars ban första gången de blir bannade och denna tid ökar i takt med antalet brutna regler tills det att kanalen blir permanent bannad. Det är ännu oklart vilken typ av ban DrDisrespect fått, men fans kan vänta sig tystnad från hans Twitch-kanal i minst 24 timmar. Händelserna kan dock leda till något mer än "bara" en ban via Twitch för streamern, eftersom det är strängt förbjudet att filma både minderåriga och på allmänna toaletter i Kalifornien där evenemanget hölls.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..