×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Communityn kärleksbombar streamer efter mobbning via Twitch

3
Under helgen slöt communityn upp bakom streamern "OnlySonic" efter att han blivit mobbad i sin egen Twitch-chatt. Kärleken han fick ledde bland annat till en ny speldator för att vidare förbättra streamen.
Förra veckan visade communityn prov på sammanhållning efter att en Twitch-streamer blivit mobbad under en sändning. Streamern går under namnet "OnlySonic" och har en medfödd skada i ansiktet, vilket var något mobbaren i chatten pekade ut trots att han förklarat hur det låg till under sändningens gång. I chatten kan man även se att streamern flera gånger skriver in ett kommando i chatten som förklarar varför hans ansikte ser ut som det gör, men det stoppade inte mobbaren från att fortsätta med sina elaka kommentarer. När han insåg att han fått nya tittare på sin stream var han snabb med att förklara att det vanligtvis inte brukar vara så mycket hat i hans chatt, något som tittare uppfattade som att han skämdes över faktumet att han blev nedtryckt och mobbad i sin egen stream.

En tittare fick nog av hatet och valde därför att ge OnlySonic positiva kommentarer samt försökte få den populära Smite-streamern "Mizkif" att spela några matcher med honom. Under helgen slöt ytterligare delar av communityn upp bakom OnlySonic efter att hans stream blivit delad via Reddit. Detta resulterade i att han kärleksbombades i chatten och tillsammans samlade communityn ihop tillräckligt med pengar till streamern så att han kan köpa en ny speldator. Som följd av att communityn lyfte kanalen och mobbningen har kontot som tryckte ner OnlySonic under torsdagen blivit bannat från Twitch.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..