×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Twitch-streamer beskjuten — datorskärmen räddade honom

1
Eric “BobaPapa” Gan, en streamer från Malaysia som just nu studerar i Kalifornien, USA, blev nästan skjuten tidigare i veckan. Det var dock inte streamern som tog kulan utan istället så var det hans datorskärm som fick lida.
En streamer från Malaysia vid namn Eric “BobaPapa” Gan blev nästan skjuten tidigare i veckan. Streamern som just nu studerar i Kalifornien, USA, skrev ett inlägg via Twitter där han förklarade händelsen. BobaPapa hade dock tur då hans skärm räddade livet på honom. En av kulorna träffade hans MSI-skärm som satt precis framför hans ansikte. Det kanske lustigaste var att skärmen överlevde händelsen.

Skotten mot husen ska ej ha varit riktade mot streamern. Skotten ska ha skett under en fest på andra sidan gatan. Trots att BobaPapas skärm överlevde händelsen så hörde MSI av sig till streamern via Reddit och erbjöd att skicka honom en ny skärm samt annat gear.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..