×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja klar för Celebrity Family Feud

0
Tyler "Ninja" Blevins och hans familj kommer att delta i kändis-versionen av Family Feud i sommar. Detta är dock inte första gången Ninja tar plats vid Steve Harvey i det populära programmet.
En av världens främsta streamers, Tyler "Ninja" Blevins, har haft en händelserik helg. Han tillbringade nämligen helgen i Los Angeles där han, tillsammans med sin familj, spelade in ett avsnitt av Family Feud. Det är dock inte vilket typ av Family Feud-avsnitt som helst, utan det är kändisversionen som Ninja blivit inbjuden till att delta i. Detta offentliggjorde den välkända profilen via en bild som han laddade upp på Twitter där han står tillsammans med sin fru samt tre familjemedlemmar.

Ninja är dock inte helt främmande vid programmet. Han och hans familj deltog nämligen i Family Feud för fem år sedan, år 2014, när serien endast var på sin sjuttonde säsong. Dessvärre finns inte avsnittet någonstans men profilen har själv laddat upp familjens audition på Youtube. Enligt uppgifter reste Ninjas familj hem med över 40 000 dollar i vinstpengar. Avsnittet familjen Blevins spelat in under helgen kommer att sändas någon gång i sommar.


Artikelbild: twitter.com/Ninja

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..