×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mexiko

Bilspelsföraren slår före detta Formel 1-proffs — i verkligheten

1
En professionell bilspelsförare har överraskat racing-världen genom att slå den före detta Formel 1-föraren, numera Formel E-föraren Lucas di Grassi. Men inte i ett simulations-spel utom på en riktig bana i det verkliga livet.
Simulator-spel för bilar har blivit verkligare och verkligare för varje år som gått, så verkliga att spelarna nu har kunnat föra över sina skickligheter till verkliga livet. Enzo Bonito är en professionell simulator-förare från Italien och spelar för organisationen Team Redline. Han är en av de bästa sim-förarna genom tiderna och håller ett antal världsrekord. Han fick nu ställa upp för laget Sim Racing All Star under Race of Champions i Mexiko. Där lyckades han vinna mot den före detta Formel 1-föraren Lucas di Grassi.

Di Grassis karriär i Formel 1 var inte dock inte den längsta. Den brasilianska föraren körde endast under en säsong och gick efter det över till Formel E, en liga för elektriska bilar. I Formel E har han dock haft en otroligt framgångsrik karriär. Senast 2017 blev han världsmästare och har tävlat i över ett decennium. Trots att Enzo Bonito lyckades vinna mot den före detta Formel 1-föraren var det dock di Grassis Brasilien som gick vidare till semifinalen i Race of Champions.


Artikelbild: Motorsport Images

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..