×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Löfbergs Caffeine Water — ett nyttigare alternativ för LAN:et

1
Vad piggar upp som kaffe och släcker törsten som vatten? Svaret är enkelt och går under namnet Löfbergs Caffeine Water! Här är allt du behöver veta om det nya och naturliga alternativet till energidrycken.
Denna artikel presenteras i samarbete med Löfbergs

Är du en av dem som kan dricka energidryck efter energidryck när det är dags för LAN? Kanske du försökt trappa ner eller helt enkelt valt sockerfria alternativ för att kroppen inte ska lida? Nu har Löfbergs lanserat sitt helt nya koffeinvatten, som redan finns i ett flertal olika smaker, vilket är ett nyttigare alternativ för LAN:et.

Oavsett om du söker energi efter träningspasset, på jobbet eller under spelsessionen så är Lögbergs Caffeine Water en ny och naturlig lösning, helt utan artificiella smaksättningar.

Piggar upp som kaffe, släcker törsten som vatten

Löfbergs Caffeine Water är kolsyrat vatten med koffein och naturlig fruktextrakt, med ett lågt glykemiskt värde. Mängden koffein ligger på 150 milligram och motsvarar ungefär två koppar espresso, det vill säga att den innehåller ungefär lika mycket koffein som standard-energidrycken. Inte nog med att det är en naturlig energidryck så tillverkas det i Sverige på svenskt källvatten.


För den som vill trappa ner på sitt sockerintag, eller som helt enkelt inte tål socker, är Löfbergs alternativ perfekt. Löfbergs Caffeine Water innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel utan endast naturlig fruktextrakt och den sötma som frukten bär.

Koffeinvattnet finns i smakerna citron, jordgubb samt äpple. Nu har dessa tre smaker fått två nya vänner i form av hallon/granatäpple samt passionsfrukt, två smaker Fragbite älskar! Löfbergs Caffeine Water går att köpa både online och i butik, läs mer på Löfbergs webbsida.
Denna artikel presenteras i samarbete med Löfbergs

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..