×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Twitchcon kommer till Europa — intar Berlin

1
Har du alltid drömt om att delta i Twitchcon? Nu kommer den berömda mässan till Berlin i Tyskland för att komma steget närmare den europeiska Twitch-communityn.
I slutet av oktober fyllde tiotusentals besökare Twitchcon i San Jose, Kalifornien. Nu intar Twitch Europa med mässan, närmare bestämt Citycube i tyska Berlin. Den 13-14 april kommer den tidigare exklusivt amerikanska mässan till Europa för att hylla communityt, streamers och företag vars produkter hjälpt Twitchs community att frodas. Den kommande mässan kommer att likna den amerikanska upplagan, men skräddarsydd för regionen i form av utställare, streamers, meet-and-greets och paneler.

I ett pressmeddelande förklarar Twitch att de valde Berlin på grund av dess centrala läge samt Tysklands anseende som ett av de främsta länderna när det kommer både till streamers och tittare. Det är inte nog med det även idealiskt gällande närhet, boende och tillgänglighet för resande. Kate Jhaveri, marknadschef på Twitch, understryker att det kommer att finnas många likheter från Twitchcon i USA men att de samtidigt kommer att ta inspiration från platsen och de olika kulturer som finns i Europa för att säkerställa en relevant upplevelse för alla besökare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..