×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Zlatan spelar Fortnite med sin bror KekGs

5
I dagarna dök Zlatan Ibrahimovic upp på sin brors stream för att spela Fortnite. Via sitt Xbox och under namnet "Trustor" gjorde fotbollsstjärnan ett försök att bli bäst i världen på ytterligare en sak.
För inte så längesedan visade Fortnite-streamern Tyler "Ninja" Blevins på stordåd då han bjöd in rapparen Aubrey "Drake" Graham till sin sändning. De spelade då ett gäng matcher tillsammans samtidigt som de pratade om allt mellan himmel och jord, men främst fokuserat på spelet och den pågående metan. Nu har något liknande hänt på svensk mark då Zlatan Ibrahimovic tweetade ut sin brors Twitch-kanal för att ett par dagar senare sluta upp med honom in-game via sitt Xbox.

Den svenska fotbollsstjärnan spelade under namnet "Trustor" vilket är namnet på hans engelska bulldogg. Dock är hunden inte källan till namnet, då han i sin tur är döpt efter den största ekobrottsskandalen i svensk historia: "Trustorhärvan". Under sändningens gång pratade Ibrahimovic både svenska och engelska, blev irriterad på sin bror som tackade alla som följde hans kanal och skyllde på att spelet laggade när de inte vann - något som är förståeligt då han just nu befinner sig i USA och hans bror i Sverige. Vi fick även konstaterat att han inte gillar det nya Famas-vapnet. En fråga som kom hans väg under sändningens gång ifrågasatte när Epic Games skulle skapa ett skin efter honom. Ibrahimovics svar var: "De kan inte skapa en Zlatan-karaktär, de har inte råd med mig". Utan tvekan en sann Ibra-kommentar.

Vill ni se hela sändningen och följa Ibrahimovic bror kan detta göras här
Twitch


Artikelbild: Epic Games/Ringo H.W. Chiu, TT

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..