×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite rekryterar — skicka in din ansökan redan idag

4
Det har blivit dags att fylla på i leden här på Fragbite-kontoret. Vi söker nu efter en junior medarbetare som är hungrig efter möjligheten att få jobba med esport.
Låt oss gå rakt på sak. Fragbite söker efter dig som vill få in en fot inom esportbranschen och som är redo att tackla en rad olika arbetsuppgifter.

Det kan handla om allt från att administrera turneringar och olika projekt till att arbeta med redaktionellt innehåll. Det är viktigt att du är villig att ta dig an nya utmaningar och en klar fördel om du är lättlärd.

Du som söker förväntas kunna hålla ett högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt. Det är viktigt att du fungerar bra både i en större grupp, likväl som att du inte har några problem med att jobba själv och ta egna initativ.

"Ingen dag på Fragbite är den andra lik, annat än att det alltid är många spännande projekt på gång. Du välkomnas in i ett tajt team som jobbar nära varandra för att ta sajten framåt och erbjuda våra besökare det allra bästa. Stora turneringar, spännande redaktionella projekt och intressanta resmöjligheter är några av de saker som väntar dig som söker tjänsten", säger Fragbites chefredaktör, Per "Xerm" Sjölin.

Som en del av Fragbite-gänget kommer du att sitta på vårt kontor i Stockholm och arbeta tillsammans med övriga anställda på sajten. Dessutom kommer du att, i olika typer av projekt, jobba nära Nyheter24-Gruppens Creative-avdelning.

Vi ser att du som söker är ung och kanske inte är helt säker på vilket yrke som lämpar sig bäst för dig. Något du däremot vet med säkerhet är hur esportvärlden fungerar, och du är givetvis väl bekant med Fragbite och våra olika satsningar.

Är du den vi söker? Tveka då inte, skicka in din ansökan - med CV och ett personligt brev - till per.sjolin@fragbite.com redan idag! Urval sker löpande.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..