×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Summercamp 2018 — hjälp oss att bygga ut Fragbite i sommar

3
Nu är det dags igen — Fragbite fortsätter att växa och därför behöver vi lite extra hjälp i sommar. Vill du hjälpa oss med detta, samtidigt som du får chansen att lära dig om en del riktigt intressanta ämnen? Ansök då redan idag!
OBS! Detta inlägg innehöll ursprungligen en felaktig epostadress. Därför uppmanar vi dig som skickade in en ansökan att göra det igen, nu till den rätta epostadressen längst ner i inlägget.
I sommar har det åter blivit dags att kavla upp ärmarna och snickra vidare på vår sajt, men det är ingenting vi kan göra helt på egen hand. Därför vänder vi oss till er.

Det är andra året i rad som vi anordnar vad vi har valt att kalla för Summercamp. Årets upplaga drar igång den 11 juni och sträcker sig fram till den 13 juli. Alla deltagare, som kommer att infinna sig på Nyheter24-Gruppens kontor i Stockholm, får en ersättning på 10 000 kronor för hela perioden. Dessutom går dessa hem med ett diplom som ett kvitto på utbildningen. Du ingår i ett team tillsammans med andra Summercamp-deltagare som arbetar med Nyheter24-Gruppens övriga sajter.

Arbetsuppgifterna för denna betalda praktikutbildning kan komma att involvera research, skrivande, inspelning redigering och uppladdning av videoinnehåll samt en del kunskapsbyggande inom SEO (Search Engine Optimization). Du kommer även få ett kontaktnät som innefattar några av mediabranschens tyngsta namn.

Så, vad behöver vi av dig? Utöver noggrannhet, metodik och effektivitet ser vi gärna att du är kreativ och ser möjligheter. Jobbet handlar inte bara om att bygga och fylla, utan också forma. Därför är det bra om du är en väldigt framåt person, fylld med åsikter och genuint intresse!

En väldigt viktig del är att du som söker är skrivkunnig på engelska och/eller har kunskap inom videoredigering. Journalistisk nyfikenhet kommer att vara avgörande för att du ska kunna göra jobbet och samtidigt ha kul med det!

Summercamp 2018

Period: 11 juni till 13 juli
Plats: Nyheter24-Gruppens kontor i Stockholm
Ersättning: 10 000 kronor

Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till per.sjolin@fragbite.com.

Lycka till!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..