×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Fragbite inleder samarbete med UMO

3
Här på Fragbite händer det ständigt spännande grejer. Nu kan vi, med stor glädje, presentera vårt senaste samarbete. Välkomna säger vi till UMO, som kommer att spela en alldeles speciell roll här på sajten och i vårt forum.
Forumet här på Fragbite har alltid varit en stor del av vår community, och tack vare ett samarbete med UMO kommer du som forumbesökare att kunna få sällskap av Johan Nilsson i diskussionerna. Johan är sjuksköterska och sexualupplysare och har lång erfarenhet av att svara på frågor om sex och relationer på UMO.se och på ungdomsmottagningar där han jobbat.

Johan Nilsson från UMO.
Johan Nilsson från UMO.

Från och med idag och under åtta veckor fram kommer du att kunna få dina frågor om livet besvarade av legitimerad sjukvårdspersonal direkt på Fragbite. När du skapar en forumtråd kan du välja om du skulle vilja att Johan deltar i diskussionen. Du kan även ta upp dina funderingar privat till honom via vårt meddelandesystem på sajten. Helt på dina villkor, vilket som passar dig bäst.

Vad är UMO?
UMO.se är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. Hos UMO kan du få kunskap om kroppen, sex, relationer, psykisk hälsa, alkohol och droger, självkänsla, och mycket annat. Du kan få svar på dina frågor eller få nya idéer om hur du kan tänka kring ditt liv.

Har du en fråga eller fundering redan nu, liten som stor, kan du antingen gå direkt till forumet eller kontakta UMO via meddelande.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..