×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Undersökning: Hjälp oss lära känna er bättre!

-26
För att vi skall lära känna våra kära besökare bättre har det knåpats ihop en liten kort undersökning som vi skulle uppskatta att så många som möjligt svarade på. Den tar bara någon minut!
Lönehelgen är förbi och livet har återgått till det där sura, ekonomiskt ansvarsfulla livet som majoriteten av Sverige med största sannolikhet försökt fly från under de dagarna som passerat. Perfekt i tiden har vi på Fragbite samtidigt en fundering som gäller just ekonomi och köpesvanor.


Ryktet säger att rich spenderade hela sin lön på CS:GO-merch under ESL One Cologne.


Det har nämligen knåpats ihop en enkät kring ämnet. Undersökningen är ämnad för att vi som jobbar med Fragbite skall lära känna "vår målgrupp", det vill säga er besökare och läsare, bättre. Enkäten består av fem korta frågor som bara tar någon minut att besvara. Det skulle uppskattas något enormt ni ville delta, då det faktiskt hjälper oss oerhört mycket! Självklart är man helt anonym när man svarar på frågorna.

Ett stort tack på förhand,

Redaktionen

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..