×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

2011

1
Nu börjar året 2011 gå mot sitt slut och som vanligt börjar jag tänka tillbaka.. Hur har året varit, egentligen?

I början på januari sålde samot och flpee deras livsverk, Fragbite, till Nyheter24. Dagarna innan detta blev officiellt för allmänheten blev jag kallad till ett möte - jag visste vad det handla om - men var fortfarande nervös.

Redan dagen efter allt blev officiellt klev jag för första gången in på Nyheter24-Gruppens kontor i Stockholm, som anställd och ansvarig för en sajt jag i så många år sett upp till.

I början på mars spelar vi in returpacks första reklamfilm, med ett mål i sikte: att nå ut till ungdomar. Ni dricker faktiskt en hel del cola och är ofta lite slarviga på att panta.



Vi släppte två olika versioner av "e-sportproffsen pantar mera" och som i detta nu har sammanlagt över 100 000 views på youtube. Grymt!

I april flyttar jag från Knivsta till ett nyrenoverat radhus i Östa Skogås (söder om Stockholm) tillsammans med threat och kronquist. Jag vågar för första, sedan jag flytta hemifrån, kalla något hem.

I slutet på juni gör vi förmodligen Fragbites bästa DreamHack någonsin. För första gången livestreamar Fragbite en turnering. Tillsammans med threat och HeatoN leverar vi DreamHacks bästa och mest startade Counter-Strike-stream.

Vi hade också en grym monter med tävlingar, aktiviteter och vi får självklart inte glömma alla intervjuer och inslag. Allt detta gjorde bredbandsbolaget möjligt. Stort tack!



Sommaren kommer och e-sporten går på en liten semester. I somras var det i princip bara GameGune som var intressant.

Jag tog det själv också ganska lugnt efter DreamHack. Fyra dagar action 24/7 tar rätt hårt på en. Sen åker man alltid på DH-sjukan. Aye.

Efter sommaren drar alla evenemangen igång igen: e-Stars, IEM i New York, ESWC 2011, SM-kval, DreamHack Winter och WCG 2011.



Fast när man tänker efter, så var det en del events innan sommaren också. IEM i Kiev, IEM Globala finalerna, Copenhagen Games, IOL i Sälen och Sthlm Invitational (SC2).

Månaderna efter sommaren är oftast de jobbigaste, men vi klara det utan några problem. Visst på DreamHack Winter hade vi kanske inte de bästa intervjuerna eller en cool monter, men hade vi en livestream med walle och HeatoN. Något som alla efterfrågat.

Man får inte glömma alla covers på kval och turneringar i Sverige. Den svenska LAN-scenen är inte lika "stor" som förut, vilket är rätt synd. Nu har vi (tyvärr) bara DreamHack att se fram mot. De gamla rävarna har försvunnit.

Resten av de svenska turneringarna utspelar sig på Inferno-Online. Visst, det är fräscht på IO. Men det hade varit kul att se något nytt utanför DH och IO. Detta är kanske något som 2012 erbjuder!

Valve utannonserar Counter-Strike GO. Scenen tar ett djupt andetag och hoppas på det bästa. Betan släpps. En del sågar och en del är positiva. Jag ser positivt på CS:GO och hoppas på spelet. Valve verkar lyssna.


En sak är jag säker på:

2012 blir ett bra år.


Eller vad tror ni?

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..