×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Media: Ninjas In Pyjamas byter Brasilien mot Kina

1
Den svenska organisationen uppges ha siktet inställt på en kinesisk femma.
Ninjas in Pyjamas är på väg att göra ytterligare en satsning mot den kinesiska esportmarknaden. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports och Valorant-journalisten Bo BoDork Hoogland som menar att NIP är på väg att satsa på en kinesisk femma i spelet.


Sedan NIP klev in i Valorant år 2020 har organisationen haft flera olika femmor. År 2022 satsade man på en huvudsakligen brasiliansk femma som inte lyckades kvala till årets största turnering VCT Champions och därefter släpptes av organisationen. Sedan dess har NIP inte mönstrat något Valorant-lag överhuvudtaget.

Sedan tidigare har Ninjas In Pyjamas ett kinesiskt lag i League of Legends som organisationen signade år 2023 efter att NIP köpt den kinesiska oganisationen Victory Five. Sedan dess har laget deltagit i den kinesiska LoL-ligan LPL där laget som bäst slutat sjua.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas och Yan Ke/Unsplash

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..