×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnans Valorant-kritik: "Skamligt"

1
Saif "Sayf" Jibraeel är inte nöjd med hur Valorants ekosystem ser ut.
För tillfället pågår årets största Valorant-turnering VCT Champions. När tävlingen är färdigspelad väntar en flera månader lång off-season där speltillverkaren Riot Games inte arrangerar några egna tävlingar för proffsscenen.

Istället för tävlingar bedrivna i Riots regi har ett antal turneringsarrangörer fått möjlighet att arrangera tävlingar i spelet under hösten, men de flesta planerade tävlingarna är låsta till regioner vilket gör att det är många proffslag som inte kan delta i tävlingar.

Den svenska Valorant-stjärnan Saif "Sayf" Jibraeel är en av spelarna som öppet valt att kritisera upplägget. I ett inlägg på Twitter-skriver Team Liquid-spelaren att bristen på öppna turneringar riskerar att skada scenen.

"Jag älskar att tävla i Valorant. Det är dock väldigt läskigt att se danna region lock vid off season-turneringar. Varför uppmuntrar vi inte öppna turneringar utan inbjuda", skriver Sayf som själv har en bakgrund som CS-spelare där det finns gott om öppna turneringar att tävla i.

"Jag blev förälskad i esport på grund av chanserna jag fick i CS, vi borde bana väg för andra. Skamligt just nu", skriver Sayf.


Sayfs inlägg har i skrivande stund setts över 330 000 gånger på Twitter och många spelare håller med honom om att dagens upplägg inte är optimalt.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..