×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Team Vitality drar sig ur VCT-kvalet efter spelarens död: "Orsakat enorm och utan tidigare skådad sorg"

1
Laget har bestämt sig för att inte spela av respekt för sin döda lagkamrat.
För några veckor meddelade Team Vitality att lagets polska Valorant-spelare Karel "Twisten" Ašenbrener avlidit. Nu meddelar laget att man ställer in sin medverkan i det europeiska kvalet till Valorant Champions Tour.

I ett uttalande skriver Team Vitality att beslutet fattats i samråd med speltillverkaren Riot Games och att anledningen till beslutet är att man inte kan tänka sig att avsluta säsongen med en annan spelare än Twisten.

"Bortgången av vår Valorant-spelare Karen "Twisten" Ašenbrener har orsakat enorm och utan tidigare skådad sorg bland hans lagkamrater och personal, våra lag och vår klubb. Vi kan inte föreställa oss att någon annan spelar de här sista tävlingarna för säsongen. Det är därför, av respekt för honom, hans familj och våra spelare, som vi vill avsluta vår VCT 23-säsong", skriver Vitality i ett uttalande på Twitter.

För Vitality innebär beskedet att laget inte kommer att spela i storturneringen Valorant Champions i augusti.


Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..