×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Twitch-stjärnans Valorant-satsning går tokback: "Förlorat 1 miljon dollar"

1
Valorant-satsningen har inte visat sig vara lönsam än.
I början av året grundade den amerikanska Twitch-stjärnan Jeremy "Disguised Toast" Wang sin egen esportorganisation DSG. Organisationen har lag i både Valorant och League of Legends och deltar i de amerikanska ligasystemen.

Nu avslöjar profilen att organisationen går tokback. I ett inlägg på Twitter skriver Disguised Toast att han kommer att spendera dubbelt så mycket pengar som han först räknat med under 2023 vilket kommer att resultera i en förlust på omkring en miljon dollar (~10,8 miljoner kronor).

"Avslutade precis ett samtal med min revisor och tydligen kommer jag att spendera dubbelt så mycket som jag räknat på DSG. Minus en miljon dollar", skriver Disguised Toast i inlägget.


Tidigare har Disguised Toast meddelat att han kommer att göra betydligt mer sponsrade inlägg för att hålla sin organisation levande. Än så länge har laget inga egna sponsorer och lever därför helt och hållet på streamerns egna pengar.

Artikelbild: Disguised Toast/Twitch
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..