×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Valorant-stjärnan i öppet Twitter-bråk om shroud

1
Ett oskyldigt(?) meme ledde till hetsig stämning på Valorant-Twitter.
Efter att det amerikanska storlaget Sentinels postat ett meme på Twitter utbröt ett mindre bråk mellan lagets tidigare stjärna Shahzeb "ShahZaM" Khan och lagets ägare Rob Moore. Bråket utlöstes av att ShahZaM reagerat kraftigt på ett skämt från lagets Twitter-konto som anspelade på lagets strategiska oförmåga.

ShahZaM tog skämtet som kritik mot lagets tidigare spelare och antydde i ett svar att lagets värvning av Michael "shroud" Grzesiek inte togs på sportsliga grunder utan för att generera hype kring organisationen.

"En gång snurrade jag hjulet och det landade på 'snälla spela med shroud, vi bryr oss inte om ni vinner så länge det blir hype. Vi garanterar er en franchise-plats om ni gör det'", skrev ShahZam.

Detta fick Moore att i sin tur reagera kraftigt och kritisera spelarens arbetsmoral. Enligt Moore agerade spelaren som om han "inte ville vara i laget" under fjolåret. Moore menar också att det inte lovades några franchiseplatser till spelarna.

shroud har för egen del inte kommenterat ShahZaMs uttalande. I en sändning på Twitch klargjorde ShahZaM dock att kritiken enbart var riktad mot ledningen och inte mot den populära streamern.

— Min tweet hade inget att göra med att slå ett slag mot shroud. Han fick frågan om han ville spela, han kom och spelade och gjorde allt han kunde. Han överträffade allas förväntningar, sade ShahZaM om shroud enligt nyhetssajten Dexerto.


Artikelbild: Pressbild/Sentinels
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..