×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Galna statistiken: Över 40 000 toxiska Valorant-spelare bannades i januari

1
Nu överväger Riot att spela in all röstkommunikation för att få stopp på toxiciteten.
I veckan släppte Riot ett blogginlägg där spelutvecklaren informerar Valorant-spelarna om vilka åtgärder som vidtas för att hantera toxiska spelare. I inlägget berättar utvecklaren att över 40 000 konton stängdes av under januari månad för att ägarna vid upprepade tillfällen trakasserat andra spelare.

Trots de åtgärder som Riot vidtagit för att få bort beteendet stöter många spelare fortfarande på toxicitet när de spelar. Till följd av detta meddelar Riot att man planerar att göra ännu mer för att hantera problemet.

En av sakerna som Riot kan komma att göra framöver är att spela in all röstkommunikation som sker i spelet. Inspelningarna kan sedan användas som underlag för ännu fler avstängningar.

Utöver inspelning av röstkommunikation ser utvecklaren över möjligheterna att stänga av spelare som trakasserar andra direkt när regelbrotten sker. I dagsläget stängs spelare av först efter att en match spelats färdigt.

De nya åtgärderna är ännu inte på plats och Riot understryker att utvecklaren kommer att informera mer om dem innan funktionerna implementeras.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: zescht/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..