×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för svenskarna i Guild — klara för final i VCT Champions-kvalet

1
Guild har chansen att ta sig hela vägen till årets största Valorant-turnering.
Svenskarna i Guild Esports har krigat sig fram till finalen i VCT Champions-kvalet.

De mötte igår Futbolist där de tog en övertygande 2-0 vinst. Första kartan lät de bara Futbolist ta två rundor, och andra kartan sju. Den 17-årige stortalangen Leo "Leo" Jannesson plockade hem 40 kills åt laget, och slutade med en ADR på 226,1.

Efter vinsten mot Futbolist var det dags för semifinal mot G2 Esports. Första kartan var Bind, vald av G2. G2 öppnade med en stark defender-sida, och gick upp till en 8-2 ledning. I runda 11 la svenskarna dock i en ny växel, och tog åtta rundor i rad. Kartan slutade med en 13-9 vinst för Guild.

Andra kartan var Guilds val, Haven. Båda lag visade väldigt starka attacker-sidor och bjöd på en jämn kamp, men det var tillslut Guild som tog vinsten 13-11.

Guild är nu vidare till finalen och spelar i eftermiddag klockan 17:00. Svenskarna får en chans att ta revansch mot Team Liquid, som knockade ner Guild till lower bracket tidigare i turneringen. Vinnaren kvalar in till VCT Champions 2021.


Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..