×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

VAC-bannade stjärnskottet värvas av anrika organisationen — i Valorant

1
Den finska talangen försökte få sin VAC-ban hävd genom rättsliga åtgärder, men utan framgång. Efter att tidigare i år meddelat att han byter spel till Valorant, har han nu skrivit på för en av esportens riktigt stora drakar.
Sejouren i ENCE Esports:s CS:GO-lag blev ingen större succé för finske talangen Elias "Jamppi" Olkkonen. Trots flertalet försök att rentvå sitt namn och få Valve att ändra sig i frågan om hans VAC-ban, visade sig allt vara förgäves. VAC-bannen kvarstod och Jamppi valde i början av året att byta spel till Riot:s nya FPS-spel Valorant. Inledningsvis var det inte tal om något lag som Jamppi skulle representera, men i veckan skrev finländaren på för sitt första lag i Valorant.

Laget som den unga snipern ska representera är inga mindre än Team Liquid. Organisationen som varit med sedan begynnelsen av esporten och varit framgångsrika i spel som Starcraft 2, CS:GO och Dota 2. Organisationen var en av de första också att satsa på ett lag i Valorant, och deras lag har stadigt varit ett av europas bästa femmor. Men efter en tid av svagare resultat, har Team Liquid nu valt att bänka sin spelare Adam "ec1s" Eccles, och in kommer just Jamppi. Där kommer han göra bland annat legendariska CS:GO-spelaren Adil "ScreaM" Benrlitom sällskap. Lagets första turneringen med Jamppi i spetsen blir kvalet till VCT i början av mars.

Team Liquid Valorant
James "Kryptix" Affleck
Travis "L1NK" Mendoza
Adil "ScreaM" Benrlitom
Elias "Jamppi" Olkkonen
"soulcas"
Connor "Sliggy" Blomfield (coach)

Adam "ec1s" Eccles (bänkad)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..