×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Så ser Valorants nya agent ut — Riot släpper trailer med Reyna

2
På tisdag släpps fullversionen av Valorant med bland annat en ny karta och en ny agent. Under lördagskvällen släppte Riot Games en ny trailer där den nya hjälten, Reyna, och vad som ser ut att vara den nya kartan visas upp.
På Valorants Twitterprofil dök det under lördagskvällen upp en ny trailer för spelet. I den presenteras Valorants elfte agent som Reyna. Den kvinnliga agenten ser ut att tycka om färgen lila då både ögon, hår och kläder är lilafärgade. I videon ger Riot också ett smakprov på vad hennes färdigheter är, men det är inte helt tydligt vad de egentligen gör.

Reyna tycks iallafall ha en färdighet som innefattar att hela sig, något som gör henne starkare i strid och kanske det mest intressanta av allt, ett lila öga som hon framkallar. Vad det lila ögat egentligen gör är svårt att uppfatta i den korta videon men det ser ut att påverka motståndaren på något sätt.

Förutom Reyna syns även vad som verkar vara den nya kartan i det korta filmklippet. Den som vill veta mer om både Reyna och den nya kartan får dock vänta lite till. Ännu har inga som helst detaljer publicerats om dem, trots att de förväntas komma ut samtidigt som spelets släpps den andra juni.


Artikelbild: Riot Games

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..