×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Snart kan alla spela Valorant — då är det officiella releasedatumet

1
Snart blir det möjligt för alla att spela Valorant. I juni släpps nämligen fullversionen av spelet världen över. Den som planerar att spela betan fram till dess kommer däremot att bli besviken. Den 28 maj kommer nämligen betan att stängas av helt och hållet.
Riot Games nya taktiska shooter har haft en succéfylld beta och trots att den hela tiden varit stängd har många fått en inbjudan till att testa spelet. Idag meddelade Riot att det officiella släppet av Valorant kommer ske redan den andra juni. Tidigare har spelutvecklaren pratat om att släppet skulle ske någon gång under sommaren, men nu står det alltså klart att det släpps redan om en och en halv vecka.

Från och med tisdag den andra juni kommer hela spelet att bli tillgängligt för alla och det kommer precis som Riot Games övriga spel att vara helt gratis att ladda ner och spela. Valorants exekutiva producent, Anna Donlon, säger i ett pressmeddelande att målet alltid har varit att släppa Valorant till en så stor del av världen, så fort så möjligt.

—Vi ser fram emot att påbörja ett engagemang som kommer sträcka sig över decennier för att tjäna Valorant-communityn. Det här är bara början på vår resa tillsammans, säger Donlon.

För att förbereda för det officiella släppet kommer den nuvarande stängda betan att helt stängas av redan om en vecka, den 28 maj. Det betyder fem dagar utan Valorant, men när det väl är tillbaka så kommer det med flera nyheter. Bland annat kommer det att släppas ett nytt spelläge, en Agent och en ny karta. Spekulationer gör gällande att den nya kartan ska vara "Ascent", som läckt ut på nätet.

Inför släppet kommer även flertalet nya servrar att installeras för att säkerställa en lägre ping för spelarna. De nya servrarna kommer att finnas i Atlanta, Dallas, London, Madrid och Warszawa. När spelet väl släpps kommer alla spelare att få börja om på nytt. Det innebär att ranker och levels återställts för samtliga. Så den som nu är VALORANT kommer alltså att få börja om sin resa den andra juni.


Artikelbild: Riot Games
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..