×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

TaZ: Ni får reda på det väldigt snart

1
I det senaste avsnittet av [POD]Cast har Wiktor "TaZ" Wojtas uttalat sig om det polska lagets framtid, där han bland annat nämner att det kan bli fler spelare som byts ut.
Som följd av Mariusz "Loord" Cybulski pensionering har det ryktats om att den kvarstående kvartetten av "Golden Five" skal plocka in Ladislav "GuardiaN" Kovács och bli det nya Virtus.pro. I det senaste avsnittet av [POD]Cast uttalar sig veteranen Wiktor "TaZ" Wojtas om lagets framtid och beskriver statusen som oklar men hoppfull.

– Statusen är oklar just nu. Vi har inte bestämt vilket lag vi ska stanna med, men vi verkar ha ett hem klart ganska snart. Vi testar många nya spelare också, så vi inte gör något misstag när vi väljer den nya femman, är Wojtas svar på Duncan "Thorin" Shields fråga om framtiden.

Kan komma fler spelarbyten
För att följa upp ställer Shields frågan om Loord är den enda spelaren som kommer att ersättas, eller om det finns någon möjlighet att fler spelarbyten genomförs i samband med bytet av organisation. Där svarar TaZ att det finns en möjlighet att ytterligare förändringar görs i laget, men väljer att inte uttala sig mer om det.

– Ni får förmodligen reda på det väldigt snart, för vi måste börja träna med det nya laget ganska snart. Det kommer inte vara en hemlighet länge till.

Hur det nya laget kommer att se ut, och vilket hem de finner, återstår att se. Dessa uppgifter blir alltså enligt TaZ officiella väldigt snart. Ni kan se det senaste avsnittet av [POD]Cast, som är över två timmar långt, via vårt filarkiv.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..