×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Gyllene fyra kan bli nya Virtus.pro

1
Efter veckans förändringar i CS:GO-scenen verkar det som att Virtus.pro förhandlar med den polska fyran i ESC Gaming samt Ladislav "GuardiaN" Kovács om att bli de nya representanterna.
Det verkar som att "Golden Five"-kvartettens karriärer fortsätter trots Mariusz "Loord" Cybulski pensionering. Det är nämligen så att Virtus.pro och den polska, framgångsrika fyran ligger i förhandling om att ingå ett samarbete. Detta rapporterar GreatFrag, som påstår att Virtus.pro-managern Alexey "LeX" Kolesnikov uttalat sig om det.

Neo och hans gyllene lagkamrater tycks inte vara färdiga än.

Som bekant lämnade två spelare Virtus.pro för att bilda Astana Dragons tillsammans med sin gamla lagkamrat och en Na`Vi-duo. En av spelarna som inte blev en del av det nya superlaget är Ladislav "GuardiaN" Kovács, som tycks vara en del av diskussionen mellan Virtus.pro och "Golden Five"-spelarna.

Om dessa uppgifter stämmer, och om diskussionen leder till vad den riktats mot, kommer vi att få se följande femma representera Virtus.pro framöver.
Virtus.pro?
Ladislav "GuardiaN" Kovács
Wiktor "TaZ" Wojtas
Filip "Neo" Kubski
Jakub "kuben" Gurczyński
Jarosław "pasha" Jarząbkowsk
Kolesnikov skall även ha uttalat sig om att Virtus.pro inte är intresserade av "unga och instabila spelare", utan söker enbart erfarna och välkända spelare. Då vore ESC Gaming, vars kärna har spelat ihop sedan långt innan den första iPhonen släpptes, det ultimata valet. Virtus.pro-managern skall även ha sagt att man kommer frysa organisationens CS:GO-sektion om man inte hittar ett lag man finner passande.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..