×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN släpper självbiografi i september

0
Historien om Emil "HeatoN" Christensen trycks på papper och lanseras som självbiografi efter sommaren.
Det finns nog inte många som aldrig hört talas om Emil "HeatoN" Christensen, vare sig du är intresserad av esport eller ej. Counter-Strike-legenden har varit en ikon för esport under majoriteten av fenomenets befintlighet, och snart kommer du att kunna ta del av hans historia via självbiografin "HeatoN - Livet på spel", rapporterar TT och Sydsvenskan.

"Jag vill ju berätta vad e-sport är och vilken resa den har tagit. Sedan hoppas jag att många föräldrar kommer att läsa den här boken och kanske få en insikt i vad sporten är och börjar intressera sig mer för vad deras barn håller på med, och se det fina i det. Sedan vill jag ju berätta min historia", berättar Christensen för TT.

Christensen har haft en minst sagt händelserik resa i esport, både som spelare, coach, manager och, främst, en entreprenör. Förra året blev han rättfärdigt den första att bli introducerad till Esports Hall of Fame, och har även gjort sitt namn ännu starkare via deltagande i SVT:s Mästarnas Mästare.

Boken HeatoN - Livet på spel förväntas lanseras i september i år. Boken kommer att vara på svenska, men en engelsk version kommer också att finnas tillgängligt. Det är dock oklart om den kommer samtidigt som den svenska.

Kommer du läsa HeatoN - Livet på spel?

604 personer har röstat

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..